Pasen in Nieuwvliet

Gepubliceerd op 22 March 2024
Op zoek naar inspiratie voor een onvergetelijke paasvakantie in Nieuwvliet? Lees dan snel verder.

In Nieuwvliet kun je natuurlijk genieten van prachtige strandwandelingen, fietsen door de duinen, en heerlijk eten in lokale restaurants. Tijdens Pasen zijn er vaak leuke activiteiten georganiseerd, zoals paaseieren zoeken of een lekkere paasbrunch. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan de nabijgelegen steden zoals Sluis en Brugge voor wat extra sightseeing. Geniet van je vakantie in Nieuwvliet!

 

Tips voor tijdens de paasvakantie

 

Lammetjesdag Schoondijke 29 en 30 maart

 

Op zoek naar een leuk uitje voor het hele gezin?  Bezoek de lammetjesdag in Schoondijke op 29 en 30 maart. Beleef een onvergetelijke dag vol knuffels en avontuur! Ontmoet de schattige lammetjes, loop langs de kraampjes en proef heerlijke streekproducten. Een perfect uitje voor het hele gezin! 
 

Wandeling in ’t Zwin 1 april

 

Op zoek naar een onvergetelijk avontuur in de natuur? Breng een bezoek aan 't Zwin en laat je betoveren door de prachtige flora en fauna van dit unieke natuurgebied! Maak een ontspannen wandeling langs de slikken en schorren, spot bijzondere vogelsoorten en geniet van de rust en ruimte om je heen. Een dag in 't Zwin is een dag vol verwondering en ontdekking! 

 

Valkeniershof IJzendijke

 

Op zoek naar een unieke ervaring? Breng een bezoek aan het Valkeniershof in IJzendijke en maak kennis met prachtige roofvogels en het werk als valkenier! Laat je betoveren door de majestueuze vogels en leer meer over hun gedrag en training. Een leuk uitje voor jong en oud! 

 

Speelboerderij Pierewiet – tijdens de paasvakantie iedere dag geopend

 

Op zoek naar een dag vol plezier en avontuur voor het hele gezin? Breng een bezoek aan Speelboerderij Pierewiet in Nieuwvliet! Met zowel een binnen- als buiten speeltuin is er voor ieder wat wils. Laat de kinderen zich uitleven op de speeltoestellen terwijl je zelf geniet van een heerlijk kopje koffie. Een perfecte plek voor een gezellige dag uit! 

 

Enthousiast geworden, maar nog geen vakantiehuisje bij ons geboekt? Reserveer nu nog snel een gezellig huisje in Nieuwvliet en geniet van prachtige strandwandelingen, heerlijk eten en leuke paasactiviteiten!